Gravats del Pont del Diable
Píndoles d'història i patrimoni: Descobrim el Pont del Diable i el paisatge del seu entorn
Slider


d3244a35 bdf2 4c39 8924 5f50018717aaPíndoles d'història i patrimoni

Descobrim el Pont del Diable i el paisatge del seu entorn

El Pont del Diable ha cridat de sempre l'atenció de viatgers i artistes per la seva singularitat arquitectònica i per l'indret on és situat. Tot i que avui les infraestructures han desdibuixat totalment la imatge del Congost i l'entorn del pont que es podia veure fins a mitjans del segle XX, encara és una obra destacada per la seva monumentalitat, singularitat i llarga història.

Avui donarem prioritat a la visió més estètica del pont en un període que va des de l'inici del segle XVIII al del XIX, just abans de la irrupció de la fotografia. Per això us convidem a contemplar la col·lecció de gravats que us hem preparat, on hem afegit a més una breu interpretació dels elements que els diferents artistes hi van representar i que també, tot i que de forma resumida, en ajuden a entendre l'evolució del pont i la transformació del paisatge de l'entorn.

Un pas més enllà si ja heu muntat ho voleu muntar el retallable que us vam oferir fa uns dies. Un altre dia ja parlarem en detall de la història del pont i també de l'atribució de la seva construcció al Diable.

Podeu accedir als gravats des d'aquest enllaç o clicant sobre la imatge de la capçalera.

Altres webs del CEM

banner SM Baner JAmat Baner Farmacia Baner cami Montserrat