Llegeix el núm. 19 (maig 2021) del nostre Butlletí APUNTS

Tercera setmana de treball de camp
Campanya d'excavacions SM2021

Amb aquest vídeo arribem al final de la campanya d'excavacions de 2021 a Santa Margarida. Ha estat una campanya marcada per les limitacions imposades per la situació sanitària, que no obstant no han impedit assolir els objectius proposats.

En el vídeo següent us oferim una síntesi del treball que s'ha fet.

Slider

Campanya d'excavacions SM2021

  • 1


Mayo03

CAMPANYA D'EXCAVACIONS SGR2021: Tercera setmana de treball de camp

Tercera setmana de treball de camp

Amb la tercera setmana d'excavació donem per finalitzat el treball de camp de 2021. Des d'ara i fins a final d'any seguirem treballant en els estudis de laboratori i anàlisi de resultats per a l'elaboració de la memòria del pla de treball 2018-2021 i en el disseny del nou projecte per al període 2022-2025.

Els resultats del pla que ara tanquem han consolidat i incrementat la importància que adjudicàvem a aquest monument, que ara comença a mostrar les seves dimensions originals, alhora que ha proporcionat dades molt rellevants sobre aquesta tipologia de monestirs i indicis d'uns antecedents que ens transporten almenys fins el segle VIII.

Ara caldrà treballar per assegurar-ne la preservació i en la difusió general i en els àmbits científics dels resultats de la recerca.
Altres webs del CEM

banner SM Baner JAmat Baner Farmacia Baner cami Montserrat