Llegeix el núm. 19 (maig 2021) del nostre Butlletí APUNTS

L'objectiu de les jornades és la promoció i visualització de tots aquells treballs relacionats amb l'arqueologia. Es vol fer arribar a un gran públic, tot el coneixement disponible d'aquesta disciplina, juntament amb el descobriment, o redescobriment del patrimoni territorial i de la història.
Des del CEM ens hi sumem oferint-vos la possibilitat de visitar virtualment els dos jaciments arqueològics en els quals actualment estem treballant i també l'exemple de l'aplicació de tècniques de digitalització i documentació 3D d'objectes i elements arqueològics.
APUNTS NÚM. 19 | maig 2021

EDITORIAL

ES POT FER: La recerca històrica més enllà del relat

PAS A PAS: El paisatge com a document històric

VULNERABLES

A CASA NOSTRA: Sant Genís de Rocafort

IN MEMORIAM

previous arrow
next arrow
Slider
  • 1


Mayo03

CAMPANYA D'EXCAVACIONS SGR2021: Tercera setmana de treball de camp

Tercera setmana de treball de camp

Amb la tercera setmana d'excavació donem per finalitzat el treball de camp de 2021. Des d'ara i fins a final d'any seguirem treballant en els estudis de laboratori i anàlisi de resultats per a l'elaboració de la memòria del pla de treball 2018-2021 i en el disseny del nou projecte per al període 2022-2025.

Els resultats del pla que ara tanquem han consolidat i incrementat la importància que adjudicàvem a aquest monument, que ara comença a mostrar les seves dimensions originals, alhora que ha proporcionat dades molt rellevants sobre aquesta tipologia de monestirs i indicis d'uns antecedents que ens transporten almenys fins el segle VIII.

Ara caldrà treballar per assegurar-ne la preservació i en la difusió general i en els àmbits científics dels resultats de la recerca.
Altres webs del CEM

banner SM Baner JAmat Baner Farmacia Baner cami Montserrat