Llegeix el núm. 16 (maig 2020) del nostre Butlletí APUNTS

Slider


En motiu dels 400 anys del naixement del músic martorellenc Joan Cererols (1618 – 1680) el 18 de novembre de 2018 es va inaugurar a La Caserna. Centre d’Interpretació del Patrimoni Històric, l’exposició Martorell en temps de Joan Cererols, que va estar oberta fins el 9 de juny de 2019.

L’exposició ens ofereix un recorregut pel Martorell del segle XVII a la llum de les investigacions més recents. Ara iniciem un cicle a través del qual recuperarem els continguts d’aquella exposició, adaptats a l’entorn digital.
 
La presentació digital, a l’igual que la mostra original, està dividida en tres grans blocs: la gent, el lloc els fets. Alhora, cadascun es divideix en diversos apartats que anirem incorporat al format digital progressivament al llarg de les properes setmanes.

D’aquesta forma fem accessible l’exposició de manera permanent, tot i que en paral·lel també s’està elaborant una edició impresa. El format digital, per la seva banda, facilita un accés més àgil als continguts que no dubtem que, en més d’un cas, us sorprendran.

Podeu accedir a l'exposició des d'aquest enllaç .

 

 

Altres webs del CEM

banner SM Baner JAmat Baner Farmacia Baner cami Montserrat