II REFOTOGRAFIEM MARTORELL - Inscripcions obertes a partir del 11 d'octubre

Els dies 12, 13 i 14 d'octubre se celebren novament les Jornades Europees de Patrimoni. Dins el marc d'aquesta celebració des del CEM us proposem per segon any una activitat fotogràfica per a la descoberta de Martorell i la seva història a partir de 9 imatges antigues de diversos indrets del municipi.

 

Què us proposem fer?

Hem seleccionat 9 imatges que podeu consultar al nostre web i a partir de les quals us proposem el repte d’identificar el lloc o element al qual corresponen. Des del web us podeu descarregar un PDF amb la reproducció de les 9 imatges i la seva identificació.

Un cop tingueu clar a quin element o indret correspon la imatge, heu de fer una fotografia del mateix element o indret, procurant aconseguir un enquadrament el més similar al de la fotografia original, com l'exemple que teniu sobre aquest text, de l'antic pont sobre l'Anoia.

Les 9 imatges estan identificades de manera correlativa (F1, F2, etc.). D’aquesta manera podeu identificar fàcilment la vostra imatge i la correspondència amb l’original.

Podeu obtenir les imatges amb qualsevol càmera, però us recomanem fer-ho mitjançat el telèfon mòbil per facilitar-ne l’enviament.

 

Què heu de fer amb la imatge un cop obtinguda?

Per poder participar cal que feu la inscripció a l’activitat a través del web del CEM (www.infocem.net) omplint una fitxa indicant el vostre nom i cognoms, una adreça de correu electrònic i el número de mòbil des del qual enviareu les imatges. Un cop completeu el qüestionari veureu el número de telèfon mòbil on enviar-les via WhatsApp.

Quan tingueu una imatge, simplement cal que l’envieu a través de WhatsApp al número de mòbil que us facilitem, indicant al comentari de la imatge el número que la identifica. Així, si esteu enviant la imatge actual que correspon a la imatge antiga F9, simplement cal que poseu F9 al comentari. L'autoria ja la identifiquem pel vostre número de telèfon.

Podeu participar enviant una o fins a les 9 imatges, segons arribeu a identificar-ne més o menys.

Les fotografies han de respectar el dret a la intimitat i a la pròpia imatge de les persones.

 

Quan hi podeu participar?

La participació estarà oberta entre els dies 11 i 24 d'octubre, a les 12 de la nit. Després d’aquesta hora ja no es considerarà cap imatge de les que es puguin rebre.

 

Què hi guanyeu?

Un jurat de tres persones integrants de la junta del CEM valoraran primerament el nombre d’imatges encertades per cada participant. En segon lloc es considerarà també la qualitat de les imatges. En cas d’empat, el dia del lliurament de premis es resoldria mitjançant un sorteig. Es concedirà un premi al guanyador, consistent en:

Visita TOT MONTSERRAT per a dues persones:
Aquest paquet inclou el tren* des de Barcelona i el cremallera, l’entrada al Museu de Montserrat, a l’espai audiovisual “Montserrat, portes endins”, els dos funiculars** i el dinar al Buffet/Cafeteria de Montserrat.

*Transport: anada i tornada en tren dels FGC i també en cremallera. Mostreu l’entrada a les taquilles dels FGC i rebreu la targeta Tot Montserrat, amb els serveis inclosos.

**Funicular de la Santa Cova inclòs quan està en servei.

 

Qui hi pot participar?

Tothom qui vulgui, menys les persones integrants de la junta del CEM i vinculades a l’organització de l’activitat. Participar al concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases.

 

Com sabrem el resultat i quan es donen els premis?

El jurat farà la selecció de les imatges a partir del dia 25 d’octubre i contactarà amb el guanyador per telèfon i/o correu electrònic el dia 26 d’octubre. El lliurament del premi es farà el dissabte dia 27 d’octubre, a les set de la tarda, a la seu del CEM (Antiga Farmàcia Bujons. Plaça de la Vila, 41), on es farà també la presentació de les imatges guanyadores i la presentació i explicació del context històric de les 9 imatges històriques objecte del concurs.

 

De qui seran les imatges?

Els drets de les imatges seran sempre propietat de l’autor. Tot i això, els participants cedeixen al CEM els drets per utilitzar-les, amb indicació de l’autoria.

Altres webs del CEM

banner SM Baner JAmat Baner Farmacia Baner cami Montserrat