Retallable de l'edifici de l'antiga església parroquial de Santa Maria de Martorell

CEM retallable 002b Una nova proposta per a nenes, nens i adults. Us proposem muntar un nou retallable per descobrir com era l'antiga església parroquial de Santa Maria de Martorell, destruïda el 1936

Cliqueu sobre la imatge per descarregar-vos el retallable

Després del retallable del Pont del Diable, us proposem ara muntar el que vam publicar el 1987 de l'edifici de l'antiga església parroquial de Santa Maria de Martorell.

L'edifici actual, construït a partir de 1941, ocupa l'espai de l'església edificada entre 1579 i 1592, que va ser incendiada i enderrocada el 1936, desapareixent tant l'edifici com tot el patrimoni artístic que contenia. Una nota històrica més extensa la trobareu a la portada del retallable, dissenyat també per Jaume Amat.

Els fulls originals del retallable són a mida A3. Si teniu una impressora d'aquesta mida, solament cal que descarregueu el fitxer clicant sobre la imatge i amb Acrobat Reader l'imprimiu. Si la vostra impressora solament admet A4, podeu optar per imprimir ajustant a aquesta mida, o bé per imprimir en format pòster i després enganxar les diverses pàgines per tenir el retallable a mida A3, que és el més recomanable.

Esperem que us sigui útil. El podeu enviar a tothom que us sembli.

Ja us estem preparant una altra proposta pel cap de setmana.

Retallable del Pont del Diable

CEM 2020 03 16Ara que hem de passar tantes hores a casa, pot ser un bon moment per descobrir la nostra història més propera i conèixer millor el monument més emblemàtic de Martorell: el Pont del Diable.

Cliqueu sobre la imatge per descarregar-vos el retallable

Us convidem a descarregar i muntar el retallable del Pont del Diable que des del CEM vam publicar el 1983 amb motiu dels 500 anys de l'obra gòtica del pont. Tindreu entreteniment per a unes quantes hores i us ajudarà a desenvolupar la paciència, que tanta falta ens farà.

Els fulls originals del retallable són a mida A3. Si teniu una impressora d'aquesta mida, solament cal que descarregueu el fitxer clicant sobre la imatge i amb Acrobat Reader l'imprimiu. Si la vostra impressora solament admet A4, podeu optar per imprimir ajustant a aquesta mida, o bé per imprimir en format poster i després enganxar les diverses pàgines per tenir el retallable a mida A3, que és el més recomanable.

El retallable té algun petit error, que podeu corregir mentre el munteu. Per exemple, a la peça 36 li heu de treure 6mm a dreta i esquerra.

Esperem que us sigui útil. El podeu enviar a tothom que us sembli.

Els propers dies us enviarem algunes propostes més.

Altres webs del CEM

banner SM Baner JAmat Baner Farmacia Baner cami Montserrat